Συνεδρίες

Τα πέντε βήματα της ενεργειακής προσέγγισης για μόνιμη και οριστική θεραπεία

  • Εντοπισμός προβλήματος και συναισθηματική αποφόρτιση.
  • Ξεμπλοκάρισμα και σταθεροποίηση στα τσακρα
  • Ενδυνάμωση στα τσακρα με δημιουργία νέων συναισθημάτων
  • Σύνδεση συναισθημάτων
  • Εναρμόνιση
Το video αφορά όσους αναζητούν την αλήθεια για την αντιμετώπιση του καρκίνου με εναλλακτικό τρόπο 

Ένα επίκαιρο κείμενο για τους ιούς και τα μικρόβια

Αν επιθυμούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεπτόμασταν και επιχειρούσαμε μέχρι τώρα.

Έχουμε ένα όμορφο σπίτι κάπου στην εξοχή. Είναι καλά φυλαγμένο και προστατευμένο.

Το σπίτι όμως το εντόπισε μια συμμορία από κλέφτες.

 Ένας από αυτούς αποφασίζει να μπει μέσα στο σπίτι. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να εξερευνήσει το σπίτι και το οικόπεδο περιμετρικά και να πλησιάσει όσο πιο κοντά μπορεί, ώστε να  ερευνήσει με ποιον τρόπο μπορεί να εισέλθει μέσα .

 Στην συνέχεια γνωρίζει ότι έχει πέντε τρόπους να μπει μέσα.

Από την κύρια είσοδο. Από την πίσω πόρτα της κουζίνας που αν είναι ανοιχτή σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει  κίνηση μέσα και είναι συνηθισμένο να την αφήνουν ξεκλείδωτη. Από τις μπαλκονόπορτες. Από τα παράθυρα και τέλος από την καμινάδα.

Αφού κάνει την έρευνα του και βρει τον πιο εύκολο τρόπο, κάνει την προσπάθεια και μπαίνει. Από όπου και να μπει το πρώτο πράγμα είναι να εξερευνήσει το σπίτι και να διαπιστώσει αν είναι μόνος του, η υπάρχουν και άλλα άτομα μέσα στον χώρο.

 Έτσι υποχρεωτικά θα περάσει από τον διάδρομο αρκετές φορές μπαινοβγαίνοντας στα δωμάτια.

Αν μέσα στο σπίτι υπάρχουν και άλλα άτομα τότε το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να κρυφτεί προσωρινά κάπου, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Στην συνέχεια θα ξεκινήσει να ψάχνει το σπίτι για να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει.

Αν είναι κουρασμένος θα μπει στο υπνοδωμάτιο να ξεκουραστεί.

Αν είναι πεινασμένος θα πάει στην κουζίνα να ψάξει για φαγητό. Μπορεί να περάσει και από το μπάνιο να ξεπλύνει τυχόν βρομιές αν είναι λερωμένος  και να μην αφήσει τα αποτυπώματα του.

 Ένα άλλο δωμάτιο που θα επισκεφτεί σίγουρα είναι το σαλόνι και πιθανόν η τραπεζαρία που είναι κοντά. Σπανίως τους βοηθητικούς χώρους.

 Το πιο συνηθισμένο είναι να ψάξει να βρει πολύτιμα πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει όμορφα και να επιβιώσει.

Όμως όσα πολύτιμα πράγματα και να βρει ένα είναι σίγουρο. Ο κλέφτης θα τα πάρει και θα φύγει από το σπίτι. Δεν θα μείνει μόνιμα εκεί. Απλά γιατί δεν του ανήκει το σπίτι, αλλά και αν μείνει για μεγάλο διάστημα θα γίνει αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, και θα έρθει αντιμέτωπος με απρόσμενους παράγοντες.

Μπορεί ακόμη και να τον συλλάβουν η ακόμη και να τον αναγνωρίσουν, και έτσι δεν θα μπορεί να κλέψει ξανά με τον ίδιο τρόπο. Θα κάνει την ζημιά  λοιπόν, και θα φύγει.

 Θα φύγει με ηρεμία και περήφανος για το κατόρθωμα του. Δηλαδή πιο ενδυναμωμένος.

 Πολύ πιθανόν να περάσει από το μπάνιο ξανά για να ξεπλύνει τα αποτυπώματα του, και υποχρεωτικά από τον διάδρομο για να οδηγηθεί στην έξοδο που μπορεί να είναι η ίδια η να επιλέξει μια άλλη πιο εύκολη.

Αν όλα συμβούν έτσι τότε έχει χάσει μια μικρή περιουσία  ο ιδιοκτήτης, αλλά το σπίτι έμεινε άθικτο και θα καλεστεί  να επαναφέρει τα κλεμμένα γιατί αυτή είναι η πραγματική ζημιά.

 Αν όμως εμείς είχαμε τοποθετήσει κάμερες προληπτικά, και καταλάβαμε έγκαιρα τον κλέφτη που μπήκε μέσα στο σπίτι, και έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας μπαίνουμε και τον αντιμετωπίζουμε, με ένα όπλο στα χέρια.

 Του κάνουμε μερικές προτάσεις σημαδεύοντας τον με το όπλο.

Η μια πρόταση είναι να αφήσει τα πολύτιμα εκεί και να φύγει με ηρεμία μόνος του και χωρίς να προκαλέσουμε ένταση τον φωτογραφίζουμε ώστε να μπορέσουμε να τον αναγνωρίσουμε σε πιθανή επανεμφάνιση του.

Μια άλλη περίπτωση είναι να φωνάξουμε την αστυνομία και να αναλάβει   αυτή γιατί μπορεί να έχει κάνει και άλλες εφόδους και να είναι  γνωστή η ταυτότητα του.

  Ένας άλλος τρόπος είναι να σταματήσουμε να του μιλάμε και να τον πλακώσουμε στο ξύλο μέχρι να πέσει αναίσθητος και γεμάτος αίματα.

 Ακόμη και να τον σκοτώσουμε.

Και στις δυο  τελευταίες περιπτώσεις θα αναγκαστούμε να  βγάλουμε έξω  από το σπίτι το σώμα του. Σίγουρα θα αφήσει σημάδια από τα αίματα αλλά και ένα άψυχο κορμί θέλει πολύ δύναμη για να το σύρουμε.

 Θα κουραστούμε περισσότερο γιατί θα χρειαστεί να καθαρίσουμε καλά  όχι μόνο το μέρος που τον σκοτώσαμε , αλλά και τον διάδρομο.

 Επίσης θα είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε προσεκτικά όλο το σπίτι για να ανακαλύψουμε που μπήκε και τι ζημιές έκανε.

 Νομίζουμε ότι ο κλέφτης θα προτιμήσει την πρώτη πρόταση και θα φύγει μόνος του και είναι ότι καλύτερο και για εμάς.

Αυτό έγινε γιατί μπορέσαμε και παραμείναμε ήρεμοι μιας και είχαμε εμπιστοσύνη στην δύναμη μας που ουσιαστικά ήταν το όπλο που τον σημαδεύαμε αλλά και η προστασία του σπιτιού με τις κάμερες, ώστε να τον καταλάβουμε έγκαιρα. Όχι μόνο αυτόν αλλά και κάθε άλλο πιθανό επισκέπτη του σπιτιού μας.

Τώρα θα αλλάξουμε τους ρόλους και τα ονόματα.

Το σπίτι είναι το σώμα μας.

Οι είσοδοι στο σώμα,  είναι το στόμα  (η κεντρική είσοδος), η πίσω πόρτα που την αφήνουμε ξεκλείδωτη με την επιλογή μας, είναι τα γεννητικά όργανα, οι μπαλκονόπορτες είναι το δέρμα,  τα παράθυρα είναι τα μάτια και η καμινάδα είναι η μύτη.

Ο κλέφτης είναι οι ιοί , τα παράσιτα, οι μύκητες, και γενικά όσα αποκαλούμε οι άνθρωποι μικρόβια. Έμπειρος κλέφτης και πιο επικίνδυνος, είναι ο ιός.

Τα δωμάτια είναι τα όργανα στο σώμα μας.

 Ο διάδρομος είναι το έντερο .

 Το μπάνιο είναι το στομάχι.

Το σαλόνι  είναι η καρδιά.

 Η τραπεζαρία είναι οι πνεύμονες.

 Η κρεβατοκάμαρα είναι ο εγκέφαλος.

 Οι βοηθητικοί χώροι είναι τα υπόλοιπα όργανα που σπανίως θα προσβληθούν.

 Οτιδήποτε μπει στο σώμα με οποιονδήποτε τρόπο, θα περάσει από το έντερο.

Στο στομάχι θα μπορέσει να ξεπλύνει τα ίχνη του και να μην γίνει αντιληπτός.

Στην καρδιά  που κυκλοφορεί το αίμα, έχει εύκολη την πρόσβαση και στα άλλα όργανα.

 Στους πνεύμονες  υπάρχει  το οξυγόνο που αναπνέουμε και  μπορεί να παραμείνει γιατί ενδυναμώνεται.

Ο εγκέφαλος που είναι ο συντονιστής όλου του σώματος δεν κινεί υποψίες και υπάρχουν πολλά σημεία γύρω του, να κρυφτεί.

Θα τονίσω για μια ακόμη φορά ότι όλα τα ζωντανά όντα στον πλανήτη έχουν μια αποστολή, την αναπαραγωγή.

Και για να συμβεί αυτό χρειάζεται να  επιβιώσει. Νόμος του Σύμπαντος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να την σταματήσουν.

 Ο ιός μπαίνει στο σώμα για έναν σκοπό. Την αναπαραγωγή. Να γεννήσει και να φύγει.

Ο κλέφτης μπαίνει στο σπίτι μόνο για να κλέψει. Δεν μένει μόνιμα εκεί. Όσα πολύτιμα αντικείμενα και να βρει θα φύγει. Αν μείνει κινδυνεύει, και μιλήσαμε ότι δεν διεκδικεί το σπίτι.

Το ίδιο και ο ιός. Θα αφήσει τα αυγά του, όσα περισσότερα μπορεί και θα φύγει για να μην γίνει αντιληπτός. Γνωρίζει ότι το σώμα είναι προστατευμένο και κινδυνεύει.

Θα επιλέξει το αντίστοιχο όργανο που μπορεί να κρυφτεί και τον ενδιαφέρει.

Το μοναδικό όργανο που σπάνια θα παραμείνει είναι η καρδιά, αλλά μέσω της καρδιάς και του αίματος μπορεί να εισχωρήσει σε όλα τα όργανα.

Να σημειωθεί ότι ανάλογα με τα συναισθήματα που έχουμε, έλκουμε και τους ανάλογους ιούς.

 Το σώμα μας είναι ορατό και δείχνει τα αδύναμα σημεία στον εισβολέα ιό, και αυτά είναι τα συναισθήματα  στην καθημερινότητα μας.

 Ένας ιός δεν θα προσπαθήσει να εισχωρήσει στο σώμα αν το όργανο που τον ενδιαφέρει είναι καλά προστατευμένο γιατί γνωρίζει ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια του και θα γίνει αμέσως αντιληπτός.

Οι επιστήμονες καθημερινά λένε ότι τα αντιβιοτικά πλέον δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικά επειδή οι ιοί μπορούν και τους ξεγελούν και είναι πιο ανθεκτικοί σε αυτά. Άρα έχουν την ικανότητα που ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί.

 Οι κάμερες είναι η προληπτική διάγνωση με σύγχρονα μηχανήματα,  που μπορούμε να κάνουμε κατά καιρούς ώστε να γνωρίζουμε σε τακτά διαστήματα την κατάσταση του οργανισμού.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ανακαλύψουμε έγκαιρα αν έχει εισχωρήσει ιός στο σώμα  και να δράσουμε με τους προαναφερόμενους τρόπους στο παράδειγμα του κλέφτη.

Μπορεί ο άνθρωπος να επιλέξει πρώτο τρόπο να συνομιλήσει μαζί του και να του ζητήσει να φύγει με ήρεμο τρόπο.

Στο δικό μας παράδειγμα μπορούμε να  χρησιμοποιήσουμε σκευάσματα με  έλαια και βότανα. Η Μητέρα Φύση έχει φροντίσει για όλα.

 Οι ιοί δεν μπορούν να παραμείνουν σε ένα σημείο που υπάρχουν ορισμένα βότανα αλλά και έλαια. Γνωρίζουν ότι ακόμη και να εναποθέσουν τα αυγά τους θα γίνουν αντιληπτοί αμέσως.

Έτσι αυτό που θα συμβεί είναι δια μέσου του εντέρου να επιλέξουν να φύγουν από το σώμα με ήπιο τρόπο.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να το έχουν κάνει ήδη, πριν προλάβουμε να τους εντοπίσουμε. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση οι έλμινθες θα προτιμήσουν να φύγουν έγκαιρα από το σώμα με όποιον τρόπο μπορούν για να επιβιώσουν.

 Να σημειωθεί ότι αν ο ιός παραμείνει στο σώμα για μεγάλο διάστημα, μπορεί το σώμα να αποδυναμωθεί και ο άνθρωπος να πεθάνει ειδικά αν προσβληθούν βασικά όργανα.

 Σε αυτήν την περίπτωση όμως ταυτόχρονα θα πεθάνει και ο ιός και έτσι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την προσπάθεια του για αναπαραγωγή και επιβίωση.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως ο ιός προλαβαίνει και βγαίνει από το σώμα που έχει εισχωρήσει, και ο άνθρωπος δεν προλαβαίνει να επανέλθει, χάνοντας την ζωή του, και παραμένει ήρεμος ο ιός, αναμένοντας το επόμενο ανθρώπινο σώμα που θα έχει εύκολη πρόσβαση.

 Συχνό φαινόμενο στα νοσοκομεία και ειδικά στο χειρουργείο, η στην απομόνωση που οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι και αποδυναμωμένοι.

 Και πιστέψτε ότι μπορεί οι άνθρωποι να μην το αντιλαμβάνονται, όμως οι ιοί μπορεί να μην είναι  πιο ευφυείς από τους ανθρώπους, αλλά  τηρούν τους Νόμους του Σύμπαντος που οι άνθρωποι αγνοούν.

Στην περίπτωση να καλέσουμε την αστυνομία και να τον αντιμετωπίσουν, εμείς μπορούμε ταυτόχρονα να δράσουμε πιο αποτελεσματικά αν συνδυάσουμε την αντιμετώπιση με έλαια και βότανα και με  συναισθηματική αποφόρτιση ώστε να ενδυναμώσουμε το όργανο αλλά και την προστασία του σώματος γενικά.

Επίσης το σημαντικότερο  είναι να προσθέσουμε στην αντιμετώπιση του δύναμη, και να τον  αντιμετωπίσουμε με την πλέον σύγχρονη Μέθοδο του Βιοσυντονισμού που υπάρχουν όλες οι συχνότητες για να τον εξουδετερώσουν.  Είναι ήδη ταυτοποιημένος από τους ερευνητές του ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ που είναι εξελικτικοί επιστήμονες.

Όσοι ασχολούνται με τον Βιοσυντονισμό γνωρίζουν ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των ιών αλλά  είναι και ο πιο γρήγορος. Και το σημαντικότερο χωρίς παρενέργειες.

Ο άλλος τρόπος που μιλήσαμε στον κλέφτη είναι να τον πλακώσουμε στο ξύλο.

 Σε αυτήν την περίπτωση θα αρχίσει ο άνθρωπος να παίρνει αντιβιοτικά ισχυρά. Όσο πιο ανθεκτικός είναι ο ιός τόσο περισσότερη ποσότητα αλλά και χρονικό διάστημα.

Μπορεί να τον αποδεκατίσει αλλά πάντα θα παραμείνουν ίχνη μέσα στο σώμα , αλλά θα παραμείνουν και ζωντανοί ιοί η ακόμη και τα αυγά τους που τα αντιβιοτικά δεν θα πειράξουν.

 Τα αντιβιοτικά όμως έχουν και παρενέργειες, άρα θα υποστούν και ορισμένα όργανα ζημιά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να εισχωρήσουν άλλοι ιοί σε αντίστοιχα ευάλωτα όργανα.

Και ο επόμενος τρόπος που θεωρείτε από πολλούς αποτελεσματικός  είναι να τον σκοτώσουμε τον κλέφτη.

Τότε στην δική μας περίπτωση είναι να κάνουν επέμβαση και να αφαιρεθεί το προσβεβλημένο όργανο η μέρος αυτού.

 Σε αυτήν την περίπτωση η ζημιά μπορεί να είναι ανυπολόγιστη για τον άνθρωπο. Να μην μπορέσει ποτέ να επανέλθει η αρμονία στο σώμα γιατί τίποτε δεν θα είναι όπως πρώτα.

Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέξει τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τους ιούς στο σώμα του και επίσης πόσο είναι διατεθειμένος να προστατεύει το σώμα του η να το αφήσει έρμαιο στην τύχη του.

Υ.Γ Σήμερα παρόλο που οι ιοί μπορούν και μετουσιώνονται, οι επιστήμονες επιμένουν με τον τρόπο που ανίχνευαν τους ιούς στο παρελθόν να συνεχίζουν και τώρα την προσπάθεια .

  Η  δυτική ιατρική,  επιμένει δια μέσω των γενικών εξετάσεων του αίματος.

 Αν όμως ο ιός έχει εισχωρήσει στο όργανο και δεν κυκλοφορεί στο αίμα, είναι δύσκολη η ανίχνευση του. Ταυτόχρονα  αυτό κοστίζει στον άνθρωπο  χρήμα και χρόνο.

Ο δικός μου ρόλος είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να κατανοήσουν οι άνθρωποι ότι αν κάνουν ανά τακτά διαστήματα προληπτική διάγνωση αλλά και συναισθηματική αποφόρτιση μπορούν να  παραμένουν ήρεμοι ότι το σώμα τους είναι προστατευμένο με τον καλύτερο τρόπο. Για να συμβεί αυτό είναι σημαντικό  αυτό το μήνυμα να μεταδοθεί.

Spread the harmony

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *