Ποιοι είμαστε

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ εφαρμόζεται πλέον με επιτυχία.

Βασισμένη στην Απεριόριστη Δύναμη του Υποσυνείδητου που έχουμε μέσα μας, οι άνθρωποι. Και με την Ήρεμη Δύναμη του Υποσυνείδητου, να μας καθοδηγεί μπορούμε να θεραπεύουμε το σώμα μας, και τα όργανα μας να λειτουργούν σε πλήρη αρμονία.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μπορεί να νιώθει όμορφα και να είναι υγιής. Στο Σύμπαν υπάρχει πλήρη αρμονία. Το σώμα μας είναι ένα Σύμπαν. Αν όλα τα όργανα μας συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και τα συναισθήματα που βιώνουμε τα διαχειριζόμαστε με ήρεμο τρόπο τότε έχουμε την Υγεία μας.

Εφαρμόζοντας τις τεχνικές από την Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ εμείς καταφέραμε να νιώσουμε όμορφα, το ίδιο και όσοι μας εμπιστεύτηκαν.

Πριν από πολλά χρόνια που ξεκίνησα να εργάζομαι με τον Εαυτό μου, και μπήκα στο μονοπάτι της αυτογνωσίας, ένιωσα ότι το θαύμα το δημιουργούμε μόνοι μας. Και εγώ προσπαθούσα να το πετύχω, αλλά πάντα υπήρχαν εμπόδια. Μέχρι που συνέβη.

 Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξέλιξη ενός ανθρώπου είναι ο ίδιος του ο Εαυτός.

Γιατί να επιλέξεις την Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ

Σήμερα όπως και κάθε όμορφη ημέρα που έρχεται, είναι μια ευλογημένη ημέρα.

Ξεκινάμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη καρμική πρόκληση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

 Για εμένα και την ομάδα της Ψυχής μου, με την υποστήριξη των Ανωτέρων Συμπαντικών Ενεργειών και Δυνάμεων να σας μεταφέρουμε μια καινούρια γνώση, άγνωστη στο ευρύ κοινό και σίγουρα όχι αναμασημένη, που θα αποτυπώνει όμως την πραγματική αλήθεια που ισχύει σε ότι αναφερόμαστε.

 Αναμασημένη γνώση σημαίνει ότι αυτή η γνώση που μιλήθηκε από κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, υιοθετήθηκε και πιθανόν τεκμηριώθηκε κατά το δυνατόν από μια άλλη ομάδα και κρίθηκε ως διδακτέα σε όλους τους ανθρώπους. Και φυσικά διδάσκεται ευρέως στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πολλές φορές αυτή η γνώση μεταφέρεται  και με σεμινάρια σε ομάδες ανθρώπων που προφανώς δεν έχουν την δυνατότητα να είναι σε αυτά τα ιδρύματα.

 Τώρα αν εσύ, εγώ η κάποιοι άλλοι διαφωνούν με αυτήν την θεωρία σίγουρα δεν αποτελεί κριτήριο για αναθεώρηση, μιας και η άποψη μας, δεν έχει ισχύ για αυτούς, αφού είχε πάρει την έγκριση των ειδικών.

 Μεταξύ μας αν διαφωνήσεις με τα ισχύοντα δεδομένα θα χαρακτηριστείς ως άσχετος και γραφικός.

 Όμως,  μια τεκμηριωμένη θεωρία και ειδικά αν είναι συνδεδεμένη με ολη την άλλη γνώση  μπορεί να απορρίψει μια προηγούμενη, μιας και ισχύουν διαφορετικά δεδομένα στην παρούσα φάση που ανακοινώνεται.

Αυτή  είναι μια αλήθεια που ισχύει και για αυτούς.

Η πραγματική αλήθεια όμως είναι άλλη. Πολλές φορές μιλάνε μια θεωρία, την υποστηρίζουν για να εξασφαλίσουν κάποια οφέλη, η να πετύχουν υποταγή της μάζας (εχουμε πρόσφατα παραδείγματα) η ακόμη πολλές φορές για να καλύψουν την άγνοια τους, όμως πολλές φορές το κάνουν και για να σπείρουν φόβο στην κοινωνία μιας και ο φόβος είναι βασικό συστατικό της εξουσίας για να κρατάει υποταγμένους τους λαούς.

Εξάλλου είναι γνωστή η ρήση, μεταξύ των επιστημόνων ότι η επιστήμη καλύπτει άγνοια. Την εχω ακούσει αμέτρητες φορές προσωπικά, σε συζητήσεις μου, με επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων.

Το ζητούμενο είναι ότι δεν πολεμάς το σύστημα, μιας και αυτό έχει δομηθεί από όλους μας. Ο καθένας είχε την συμμετοχή του με τον δικό του τρόπο για να δομηθεί αυτό και να ενδυναμωθεί.

 Αν επιθυμείς να το αντιμετωπίσεις δημιουργείς ένα άλλο σύστημα από την αρχή στο οποίο δίνεις αυτό που επιθυμείς να πάρεις.

Για εσάς, είναι μια ευλογημένη ημέρα, γιατί μπορεί για κάποιους να ξεκινά σήμερα το ταξίδι της αναζήτησης, της αλήθειας, και μπορεί για κάποιους άλλους που έχουν εισέλθει ήδη στο μονοπάτι της αυτογνωσίας να αποτελεί πραγματικά ένα καινούριο ξεκίνημα, με πιο καθαρά δεδομένα.

 Πιο καθαρά δεδομένα και πιο ξεκάθαρες πληροφορίες, γιατί η Μέθοδος ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ, είναι μια ολοκληρωμένη ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ που αυτό την καθιστά αυτομάτως θεραπευτική, αφού μέσα από την κατανόηση της πραγματικής αλήθειας, μπορεί ο κάθε άνθρωπος να γνωρίζει την αιτία που δημιούργησε το φαινόμενο  η το γεγονός που αντιμετωπίζει,  και ταυτόχρονα  να είναι ικανός να προσφέρει στον εαυτό του, η στους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται καθαρές λύσεις για να μπορέσουν  αρχικά να ξεπεράσουν με οποιονδήποτε τρόπο την καρμική πρόκληση που αντιμετωπίζουν, αλλά και να πραγματοποιήσουνε τα όνειρα τους η να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Η Μέθοδος ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ προέκυψε μέσα από συνομιλίες, του εμπνευστή της και δημιουργού της, ΚΟΝΤΗ ΚΩΣΤΑ, της ομάδας που συνθέτει την Ψυχή του και των Μεγάλων Δυνάμεων του Σύμπαντος.

Υπήρξε μια έντονη σύνδεση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανάμεσα στους Μεγάλους Πνευματικούς Πατέρες ( έτσι αρέσκονται να αποκαλούνται οι Αρχάγγελοι), τις Ανώτερες Συμπαντικές Ενέργειες και τον Ανώτερο Εαυτό του, τον Φύλακα ΑΓΓΕΛΟ ΛΙΛΙΗΛ και την Ανώτερη Ευφυΐα του.

 Η Ψυχή του δέχτηκε αυτήν την Καρμική πρόκληση να βιωθεί σε αυτήν την ενσάρκωση και ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει στις άλλες ψυχές την εξελικτική γνώση που της προσέφεραν.

 Η γνώση δίνεται  την κατάλληλη στιγμή από τις Μεγάλες ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ για να εξελιχθούν οι άνθρωποι.

 Οι ίδιες οι Μεγάλες Δυνάμεις, επιλέγουν και τον τρόπο, αλλά και τον χρόνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιόμαστε οι άνθρωποι για τις επιλογές τους.

Εξάλλου όσο και αν ακούγεται παραλογισμός για κάποιους, οι Μεγάλες Δυνάμεις, όχι μόνο επηρεάζουν την ζωή μας,  αλλά την καθορίζουν κιόλας.

Με αυτήν τη σύνδεση προέκυψαν συνομιλίες και μέσα στις συνομιλίες δόθησαν πολλές πληροφορίες που άλλαξαν τα δεδομένα για πολλούς ανθρώπους.

 Γνωρίσαμε καινούρια ονόματα Ενεργειών που καθορίζουν την ενσάρκωση μας και το κάρμα μας και φυσικά την ζωή μας.

 Γνωρίσαμε την σύσταση, τους ρόλους και τις αρμοδιότητες αυτών των Ενεργειών, αλλά και των Μεγάλων Δυνάμεων του Σύμπαντος.

 Γνωρίσαμε και ερμηνεύσαμε τους Συμπαντικούς Νόμους με τις εφαρμογές τους μέσα στο ανθρώπινο υλικό σώμα, στα ενεργειακά σώματα και στην καθημερινότητα μας.

Ερμηνεύσαμε  το κάρμα και μας ανέλυσαν τους καρμικούς Νόμους.

Μάθαμε  για το Συμπαν και το βλέπουμε πλέον με τα μάτια του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ και του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΙΛΙΗΛ οι οποίοι είναι και Κλειδοκράτορες των ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ και με αυτόν τον τρόπο ερμηνεύουμε όλα τα μεταφυσικά φαινόμενα που εμφανίζονται σε αυτό.

Μιλήσαμε για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με τους Αρχάγγελους και πήραμε απαντήσεις σε ερωτήματα που παραμένουν για αιώνες αναπάντητα.

Μιλήσαμε και με την ΨΥΧΗ μας. Και έτσι γνωρίσαμε για την δομή της και τις συμπεριφορές της αλλά και την διαδρομή της.  Μάθαμε τις Ενέργειες που συνθέτουν την ομάδα της Ψυχής, τους ρόλους τους και τις αρμοδιότητες τους.

Μιλήσαμε με τον μεγαλύτερο Μετουσιωστή του Σύμπαντος  Αγιο Γερμανό η για ορισμένους Saint Germain και αφού γνωρίσαμε τον τρόπο να διακρίνουμε τα συναισθήματα αλλά και την σημασία τους, μας δίδαξε να τα μετουσιώνουμε για να επαναφέρουμε την αρμονία στην λειτουργεία των οργάνων του σώματος και να αποκαθιστούμε την υγεία μας.

Μιλήσαμε με τον μεγαλύτερο θεραπευτή του Σύμπαντος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΡΑΦΑΗΛ για να γνωρίσουμε τις αιτίες που δημιουργούν τις ασθένειες και τρόπους επαναφοράς της αρμονίας.

 Στο συμπαν στην  λέξη  θεραπεία  κατανοούν την επαναφορά της αρμονίας στο σημείο που εμφανίστηκε δυσαρμονία.

Μάθαμε την πραγματική αλήθεια σε ότι μας αφορά και φυσικά συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και να συλλέγουμε πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες για την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσω, ότι την γνώση που μιλάμε, ερμηνεύοντας τα αποσπάσματα της μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ, μας την έχουν προσφέρει οι Αρχάγγελοι και πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, χωρίς όμως να απορρίπτουμε την προηγούμενη γνώση, αλλά παρεμβαίνοντας σε αυτήν, εξελικτικά.

Ξεκαθαρίζω,  ότι είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, τιμάω και σέβομαι Τον Δημιουργό, την Αγία Τριάδα, τις Μεγάλες Δυνάμεις του Σύμπαντος που είναι οι Αρχάγγελοι και τις Ανώτερες Συμπαντικές Ενέργειες που εποπτεύουν το Συμπαν, όπως μου έχει μιλήσει, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, όταν απευθύνομαι σε Αυτόν και πολλές φορές μου απάντησε με ηρεμία εξηγώντας μου γιατί επιθυμεί τον σεβασμό των ανθρώπων για τον ίδιο και τους προαναφερόμενους και όχι τον φόβο.

Φυσικά  με αφήνουν αδιάφορο, οι εμπλοκές με διάφορες οργανώσεις.

Αν το σώμα σου παρέμεινε χαλαρό, όσο διάβαζες αυτό το κείμενο είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις την αναζήτηση σου στο site και μπορώ να σε καλοσωρίσω αν θέλεις, στην ομάδα  της μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ για να είσαι και εσύ ένας Μαχητής του ΦΩΤΟΣ.

ΜΑΧΗΤΗΣ γιατί κάθε στιγμή δίνουμε την μάχη μας για ένα καλύτερο αύριο και για να επικρατεί περισσότερη αρμονία στην ζωή μας, σε κάθε τομέα που είμαστε συνδεμένοι.

 Το Ύψιστο ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ εννοείται η διατήρηση της αρμονίας. Και αρμονία σημαίνει ΥΓΕΙΑ.

Θυμήσου ότι δεν κάνουμε πόλεμο για να είμαστε πολεμιστές.

 Μια ομάδα που επιθυμούμε να συνεισφέρουμε ανάλογα με την δύναμη μας στην διατήρηση της αρμονίας στην ανθρωπότητα χωρίς ακρότητες και με σεβασμό στους συνανθρώπους μας.

 Μιας ομάδας που επιθυμεί την εξέλιξη των ανθρώπων προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μιας ομάδας που επιθυμεί την ελευθερία της έκφρασης και  τον σεβασμό ανάμεσα στα μέλη της.

Στο συμπαν όλα είναι προκαθορισμένα. Και η επαναφορά της αρμονίας μπορεί να συμβεί και αυτή με προκαθορισμένο τρόπο. Καλή δύναμη Μαχητή, στην αναζήτηση σου

Spread the harmony