Αυτογνωσία

Αντιμετώπιση αρνητικής Ενέργειας που προσπάθησε να εισέλθει σε συνομιλία σε ύπνωση.

Η μεγάλη αλήθεια που σου κρύβουν !!!

Μαρία Μαγδαληνή η Μεγάλη Διδασκάλισσα.

Στην Μέθοδο Μέντατρον προσεγγίζουμε πολλά θέματα και προσπαθώ να μεταφέρω τις πληροφορίες που μου μιλανε οι Μεγάλες Συμπαντικές Ενέργειες με πολύ ήρεμο τρόπο, για να μην προκληθούν αντιδράσεις από τις ήδη αναμασημένες θεωρίες που μας κατακλύζουν καθημερινά είτε επικαλούμενοι αρχαία κείμενα, είτε τις προωθούν μεγάλες οργανώσεις, με σκοπό να προκαλέσουν σύγχυση στον απλό κόσμο.

 Προσωπικά δεν φοβάμαι τις αντιδράσεις τους, όμως ακόμη οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν ορισμένα καινούρια πράγματα που ανατρέπουν τις ήδη αποδεκτές θεωρίες.

Η Μέθοδος Μέντατρον είναι γραμμένη εξ ολοκλήρου από συνομιλίες με Συμπαντικές Ενέργειες.

Μπορεί κάποιοι από εσάς να νομίζετε ότι είμαι κάποιος σπουδαίος επιστήμονας με διδακτορικά για να μπορώ να συνομιλώ με άλλους σπουδαίους επιστήμονες και να μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα σε ότι με ρωτούν.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ένας απλός άνθρωπος που η σχολική  εκπαίδευση μου είναι περιορισμένη. Δεν έχω φοιτήσει σε κανένα γνωστό πανεπιστήμιο και  αυτό δεν με εμποδίζει, αλήθεια σας λέω, να απορρίπτω θεωρίες, αλλά και να τις αντικρούω.

Όμως να σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Είμαι μόνιμος μαθητής εδώ και πολλά χρόνια στο μεγαλύτερο σχολείο. Το πανεπιστήμιο του Ουρανού. Δεν έχω πτυχίο και δεν προτίθεμαι να πάρω. Δάσκαλοι μου οι Μεγάλοι Πνευματικοί Πατέρες ( ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ), και Καθοδηγητές μου οι Αρμόδιες Συμπαντικές Ενέργειες.

 Η αποστολή μου είναι να μεταδώσω την αλήθεια στους ανθρώπους, όπως μου μεταδίδετε από τις Συμπαντικές Ενέργειες, όσο και αν αυτή δεν συμβαδίζει με την ήδη υπάρχουσα, που μας προσφέρουν καθημερινά.

Συμπαντικές Ενέργειες που μαζί με τους Μεγάλους Πνευματικούς Πατέρες ( Αρχάγγελους) του  Δημιουργού του Υψίστου Φωτός,  δημιουργούν τις προϋποθέσεις δίνοντας αμέτρητες μάχες, για να επικρατήσει η αρμονία στο Σύμπαν.

Αυτό μου δίνει το δικαίωμα όσο και αν ακούγετε υπεροπτικό να μπορώ να μιλήσω και να υποστηρίξω την θεωρία γιατί γνωρίζω καλά ότι οτιδήποτε μιλαω, δεν προέρχεται από αναμασημένες θεωρίες άλλων ανθρώπων , που  πολλές φορές είναι αμφιβόλου προέλευσης.

 Προέρχονται από αυθεντικές συνομιλίες με τις Ενέργειες αυτές, με  τον Ανώτερο Εαυτό, να επιτρέπει να συμβεί αυτό, γιατί με τον τρόπο αυτό προσδοκούμε να συμμετέχουμε στην επικράτηση της αρμονίας στην  ανθρωπότητα.

Επιθυμούμε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να νιώθουν όμορφα και να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους και να πραγματοποιούν τα όνειρα τους. Αυτό επιθυμούν και οι Μεγάλες Συμπαντικές Ενέργειες  και ο Δημιουργός μας.

Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και μπορώ να διαφωνώ με τον τρόπο που προσπαθούν οι Πνευματικοί ηγέτες μας, να μας καθοδηγούν, και έχω το δικαίωμα σαν ελεύθερος άνθρωπος που νιώθω, να εκφράζω την άποψη μου ελεύθερα, και να ερευνώ για  την αλήθεια που αναζητώ.

Σήμερα θα μεταφέρω  αλήθειες, όσο μου επιτρέπουν, για την Μεγάλη Διδασκάλισσα Μαρία Μαγδαληνή.

Το κείμενο που θα διαβάσετε είναι αυθεντική συνομιλία, και με κανέναν τρόπο δεν έχει σκοπό να σας παραπλανήσει με κάποιο προσωπικό όφελος.

Μαρία Μαγδαληνή

Γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό κοντά στον Τίβερη. Οι γονείς ήταν πλούσιοι και είχαν καλή οικονομική επιφάνεια.  Φρόντισαν λοιπόν από μικρή και όσο ζούσαν στην Ρώμη, να μεγαλώνει  δίπλα σε μορφωμένους, της εποχής εκείνης.

Λογω της εργασίας του πατέρα της μετακόμισαν στην περιοχή της σημερινής Παλαιστίνης σε μικρή ηλικία. Ο πατέρας της ήταν αρμόδιος για θέματα του ρωμαίου  Αυτοκράτορα. Κάτι σαν επίτροπος.

Η εμφάνιση όμως της μικρής Μαρίας Μαγδαληνής είχε μια ιδιομορφία . Ήταν αρκετά μελαμψή στο δέρμα, και ιδιαίτερα όμορφη. Έμοιαζε κάλλιστα σαν μια γυναίκα της περιοχής.

 Έτσι δεν έδειχνε την Ρωμαϊκή της καταγωγή, και με αυτόν τον τρόπο ο πατέρας της δεν μπορούσε να πείσει τους αξιωματούχους ότι ήταν γνήσια κόρη του.

Όμως εκείνη την εποχή οι αξιωματούχοι της Ρώμης μπορούσαν να έχουν σχέση με γυναίκες στις χώρες που υπηρετούσαν και να τεκνοποιήσουν με αυτές.

Ακόμη είχαν το δικαίωμα και να υιοθετήσουν με την σημερινή μορφή, αλλά τότε σαν προστατευόμενα μέλη της οικογένειας.

Έτσι κανείς δεν τολμούσε να τον προκαλέσει για την εμφάνιση της κόρης του, που αγαπούσε.

 Αυτό την έκανε να παραμένει κλεισμένη μέσα το μεγαλύτερο διάστημα γιατί κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την πραγματική της καταγωγή και της φερόντουσαν με τον ίδιο τρόπο που φεροντουσαν στις τοπικές γυναίκες.

Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει με άνεση και προτιμούσε να παραμένει ήρεμη χωρίς να προκαλεί.

 Έμαθε σύντομα την τοπική διάλεκτο και ακολουθούσε τα ήθη και τα έθιμα της εκεί κοινωνίας. Ένας άλλος λόγος που παρέμενε απομονωμένη ήταν επειδή ο πατέρας της ήταν αναγκασμένος συχνά να λείπει από το σπίτι για σύντομα  χρονικά διαστήματα και δεν ένιωθε προστατευμένη.

 Εκεί σε μικρή σχετικά ηλικία,  γνωρίστηκε με την Μαριάμ, που αργότερα έγινε η Παναγία Μητέρα του Μεγαλοδύναμου Θεανθρώπου.

Εκείνο το διάστημα στην περιοχή που ζούσε, απαγορεύονταν να συνομιλούν με άνδρες τα κορίτσια και με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούσαν να μαθητεύσουν αναλόγως. Έτσι μαζί με την Μαριάμ συνέχισαν να μαθητεύσουν δίπλα σε μια μεγάλη γυναίκα της εποχής την Άννα, την Μητέρα της Μαριάμ.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ήταν αδύνατο τότε, σε μια γυναίκα να μαθητεύσει δίπλα σε άνδρα αλλά και το αντίστροφο, ένας άνδρας να πάρει εκπαίδευση από μια γυναίκα.

Οι συνθήκες που επικρατούσαν τότε δεν το επέτρεπαν.

Στην συνέχεια η Μαριάμ έμεινε έγκυος με τον γνωστό τρόπο που γράφουν οι γραφές, και όσο και αν ακούγεται παράδοξο, όταν ο Δημιουργός επιθυμεί να συμβεί κάτι, θα συμβεί με όποιο τρόπο θέλει. Και ο Δημιουργός με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να συμβεί.

Όταν ζούσαν οι γονείς προσπάθησαν να την παντρέψουν με έναν μεγάλο άντρα της περιοχής, ονομαστό, με πολλά χρήματα, πολύ δύναμη και εξουσία.

 Η Μαρία Μαγδαληνή αρνήθηκε, λέγοντας ότι είναι ταγμένη να υπηρετήσει τον Δημιουργό  και Θεό μας, και δεν επιθυμεί να παντρευτεί.

Οι γονείς σεβάστηκαν την επιθυμία της και της επέτρεψαν να μαθητεύσει  με τον Ιησού, κοντά στον υποτιθέμενο Πατέρα του, τον Ιωσήφ.

 Αυτό διήρκεσε για μικρό χρονικό διάστημα , επειδή όλοι μιλούσαν για αυτό που συνέβαινε, και όπως προαναφέραμε ήταν ένα μεγάλο θέμα.

Όταν ο Ιησούς ενηλικιώθηκε για την εποχή εκείνη έφυγε κοντά από τον Ιωσήφ, για να μαθητεύσει κοντά σε άλλους μεγάλους άντρες της εποχής του.

Αυτό παραμένει αναπάντητο ερώτημα μέχρι και σήμερα αφου πουθενά στις γραφές δεν αναφέρουν που μεταφέρθηκε ο Ιησούς για μαθητεία.

 Ο υποτιθέμενος πατέρας του Ιωσήφ, παρέμεινε με την Μητέρα του Μαριάμ, στην περιοχή μόνοι τους. Για τον Ιησού όμως δεν αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο.

Οι γονείς όμως εμπιστεύτηκαν την Μαρία Μαγδαληνή και μαζί με τον Ιησού μετακόμισαν κοντά στην Ιερουσαλήμ και έμεναν μόνοι τους εκεί. Φαινομενικά ήταν παντρεμένοι και έτσι περνούσαν απαρατήρητοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εκείνη την εποχή μπορούσε ένα αγόρι να παντρευτεί μια μεγαλύτερη γυναίκα και κανέναν δεν τον ένοιαζε, γιατί ήταν συνηθισμένο φαινόμενο.

Η Μαρία Μαγδαληνή έμεινε με τον Ιησού όλα αυτά τα χρόνια και του μετέφερε όλη την γνώση  και την μάθηση που είχε λάβει το προηγούμενο διάστημα. Προσπαθούσε συνέχεια να του μεταδώσει πράγματα που θα τον έκαναν να μπορεί να παραμένει ήρεμος κάθε στιγμή και τον εκπαίδευσε να μιλά με ηρεμία, αλλά και να ξεπεράσει το πρόβλημα που θεωρούσαν, ότι δεν θα μπορούσε να διδάξει τους ανθρώπους  ένας απλός καθημερινός άνθρωπος.

Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν υποψιάζονταν ότι ο ΙΗΣΟΥΣ μαθήτευε δίπλα σε μια ανύπαντρη γυναίκα, που όπως προανέφερα απαγορεύονταν .

 Επίσης η Μαρία Μαγδαληνή μπορούσε να ξεπεράσει τα κουτσομπολιά των ανθρώπων ότι μια όμορφη γυναίκα έμεινε ανύπαντρη και δεν είχε τεκνοποιήσει .

Εκείνη την εποχή οι γυναίκες που δεν παντρεύονταν και παρέμεναν μόνες θεωρούνταν πόρνες και με αυτό το αιτιολογικό όλοι προσπαθούσαν να μένουν μακριά τους.

Έτσι όμως η Μαρία Μαγδαληνή μπορεί να μην παντρεύτηκε αλλά δεν ήταν μόνη. Για τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσαμε να πούμε ότι συζούσε με τον μικρότερο της Ιησού.

Με αυτόν τον τρόπο όμως μπορούσε να του μεταδώσει γνώση  ανεπηρέαστη και μακριά από τα βλέμματα των συγγενών και γνωστών.

Όταν ο Ιησούς ένιωθε έτοιμος, πλέον, και μπορούσε να μιλήσει παραμένοντας ήρεμος, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να μεταφέρει στους ανθρώπους την αλήθεια για τον Δημιουργό, παρέμεινε κοντά του σε όλο το υπόλοιπο διάστημα μετατρέποντας τον ρόλο της.

Να σημειωθεί ότι η ανθρώπινη υπόσταση του Θεανθρώπου του επέτρεπε να παραμένει ένας συνηθισμένος άνθρωπος.

Εξάλλου ο Δημιουργός επιθυμούσε ο Υιός του να παραμείνει στην Γη, σαν ένας  άνθρωπος και να βιώσει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα, έτσι ώστε να μπορούν περισσότεροι άνθρωποι να κατανοήσουν την ανθρώπινη δύναμη.

Κανείς δεν μπορούσε να τον κατηγορήσει για τις ανθρώπινες στιγμές αφου ζούσε σαν όλους τους ανθρώπους. Τρεφόταν με την ίδια τροφή, έπινε το ίδιο νερό, και βίωνε όλες τις ανθρώπινες στιγμές.

Επίσης είναι σημαντικό να κατανοηθεί από όλους ότι η Μαρία Μαγδαληνή γνώριζε εξαρχης τον ρόλο της, και μέχρι ένα σημείο , προσπαθούσε να παραμείνει μέσα στα πλαίσια του ρόλου της.

Δίπλα στον  Ιησού ένιωθε  προστατευμένη ακόμη και όταν ξεκίνησε να διδάσκει ο Ίδιος.

 Όμως χρειάστηκε να αλλάξει τον ρόλο της πλέον γιατί δεν μπορούσε να παραμείνει με τον ίδιο τρόπο κοντά του.

 Εκμεταλλευομένη το γεγονός ότι δεν ήταν παντρεμένη με τον Ιησού, έμεινε για ένα μικρό σχετικά διάστημα μόνη της, αφου εν τω μεταξύ είχαν πεθάνει και οι δυο γονείς της. Πέθαναν με τον καημό που θεωρούσαν ότι είχε εξαφανιστεί.

 Η Μαρία Μαγδαληνή συνομίλησε με τον Ιησού για αυτό, και μάλλον το θεώρησε ως αμάρτημα.

Σε αυτό το διάστημα ο Ιησούς προετοίμαζε το έδαφος για να ξεκινήσει την διδασκαλία του.

Μένοντας μόνη και χωρίς να έχει τεκνοποιήσει , επιστρέφει στο σπίτι που έμεναν οι γονείς της, και οι κοντινοί της άνθρωποι άρχισαν να τις φέρονται σαν να είναι πόρνη, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν τι είχε συμβεί.

 Έφτασαν σε σημείο να την πετροβολήσουν για να την σημαδέψουν στο πρόσωπο και με αυτόν τον τρόπο θεώρησαν ότι δεν θα μπορούσε να είναι αρεστή σε άλλους άντρες.

 Ήταν μόνη και απροστάτευτη  για τους κοντινούς της ανθρώπους και με αυτόν τον τρόπο μπορούσε πλέον να πλησιάσει τον Ιησού και να παραμείνει δίπλα του σαν μια αμαρτωλή γυναίκα που αναζητούσε την συγχώρεση και να μάθει τον τρόπο να βρει την γαλήνη που φαινομενικά δεν είχε.

Να υπενθυμίσω ότι όσο ζούσε κοντά στην Ιερουσαλήμ με τον Ιησού, οι κοντινοί της άνθρωποι δεν γνώριζαν κάτι σχετικά με αυτήν και μπορούσαν να φανταστούν οτιδήποτε.

Όσο ο Θεάνθρωπος δίδασκε η Μαρία Μαγδαληνή έμεινε δίπλα του υποκρινόμενη μια αμαρτωλή γυναίκα και με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να παρευρίσκετε σχεδόν σε όλες τις ομιλίες του αλλά και στο κοντινό του περιβάλλον.

Οι μαθητές Του την είχαν συνηθίσει και δεν μπορούσαν να φανταστούν την πραγματική της δύναμη. Πιθανόν ορισμένοι να είχαν καταλάβει την πραγματικότητα, αλλά σεβόμενοι τον Δάσκαλο τους και την επιθυμία του, δεν μιλούσαν.

 Υπήρχε μια δυσαρέσκεια από ορισμένους επειδή δεν ήθελαν μια γυναίκα να είναι μαθήτρια και ίδια με αυτούς αλλά δεν τολμούσαν να μιλήσουν . Μεταξύ τους μπορεί να μιλούσαν αλλά μέχρι ένα σημείο.

 Μόνο με τον αγαπημένο μαθητή Του, τον Ιωάννη είχε μια άνεση να συνομιλεί και αυτό συνεχίστηκε και μετά την Ανάληψη του Κυρίου.

Έμεινε κοντά στην Πανάγια Μητέρα Μαριάμ όλο το διάστημα μέχρι την Σταύρωση Του Θεανθρώπου, αλλά και στην  συνέχεια μέχρι της Αναλήψεως του Κυρίου στον Δημιουργό και Πατέρα του.

Ένα μικρό χρονικό διάστημα έμεινε ήρεμη, με την Μαριάμ, και σύμφωνα με τα έθιμα της περιοχής ήταν αναγκασμένη να κάνει οικογένεια.

Παντρεύτηκε με έναν Ρωμαίο αξιωματούχο, και έμεινε μαζί του μέχρι τα βαθειά γεράματα.

Έφυγαν από την περιοχή και μετακόμισαν σε μια πόλη της Γαλλίας, την Τουλόν, που σήμερα είναι ταυτισμένη με το όνομα της.

 Μετά από πολλά χρόνια και τον θάνατο του συζύγου της, επέστρεψε πάλι στην περιοχή που έζησε και μεγάλωσε και έμεινε μέχρι τα γεράματα της, και  μέχρι την κοίμηση.

Απέκτησε στην ζωή της μια κόρη που την ονόμασαν Μύριαμ. Δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να υμνεί τον Δημιουργό και Θεό μας.

Η κόρη της μεγάλωσε και ασχολήθηκε επιμελώς με  την  βοτανολογία.

Η κόρη της κυνηγήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους Ρωμαίους λογω της δικής της ανάμειξης με τον Ιησού. Σε αυτήν δεν επιθυμούσαν να της κάνουν  κακό επειδή ήταν μια σεβάσμια γερόντισσα όταν την ανακάλυψαν.

Για την κόρη της όμως φοβόνταν μήπως κατάγεται από τον  Ιησού και ήθελαν να σταματήσουν την εξέλιξη.

Έμεινε για μεγάλο διάστημα κυνηγημένη μέχρι που κατάφερε να κρυφτεί κάπου στην σημερινή Γερμανία και να ζήσει για αρκετά χρόνια της ζωής της. Άλλαζε συνεχώς όνομα αλλά και εμφάνιση και παρέμενε κρυμμένη. Παντρεύτηκε  με έναν μεγαλύτερο άντρα, αλλά δεν μπόρεσε να τεκνοποιήσει. Όταν την ανακάλυψαν και κατάλαβαν ότι δεν τεκνοποίησε, σταμάτησαν να την ενοχλούν .

Σήμερα η εκκλησία την τιμά με επιφύλαξη. Όμως στο Σύμπαν η Μαρία Μαγδαληνή είναι μια Μεγάλη Δύναμη.

Ο Δημιουργός της ανέθεσε την Αρμοδιότητα να διατηρείτε η ΑΡΜΟΝΙΑ  στον Σεξουαλικό τομέα κάθε ζωντανού οργανισμού στο Σύμπαν.

Η Ενέργεια της είναι διασκορπισμένη παντού και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να νιώθουμε όμορφα όλοι.

Ο σεξουαλικός τομέας είναι ένας από τους πέντε τομείς που βιώνουμε οι άνθρωποι στο παρόν και καλύπτει την ανάγκη της συντροφικότητας.

Στον  σεξουαλικό τομέα συναντάμε επαναλαμβανόμενα γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά το Κάρμα, αλλά και τα μαθήματα που παίρνουν οι άνθρωποι  ξεπερνώντας τα συγκεκριμένα  γεγονότα, διαμορφώνουν το Νταρμα.

Οι Δίδυμες Φλόγες και οι Αδελφές Ψυχές διαμορφώνονται και συναντώνται στον σεξουαλικό τομέα.

Οποιαδήποτε ερωτική σχέση διαμορφώνεται, σίγουρα έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να συμβεί η Μεγάλη Διδασκάλισσα Μαρία Μαγδαληνή.

Επίσης είναι συνδεδεμένη μόνιμα με τον Φύλακα Άγγελο.

Για τον υπογράφοντα θεωρείται,  ότι είναι Κλειδοκράτορας των Ακασικών ΑΡΧΕΙΩΝ

Αποσπάσματα από την Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ.

Τα κείμενα υπογράφονται από τον Κόντη Κώστα, Δημιουργό της Μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ .

10-04 2019

Spread the harmony

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *